Évtervezés helyett ÉLETTERVEZÉS. Nem csak a megnevezésében, hanem a hatékonyságában is különbözik a két megközelítés – az utóbbi javára. A mai viharos idők változásait lehetetlen előre látni, ezért közép- és hosszútávú stratégiában és tervekben érdemes gondolkodni.

Brian Tracy – a világ egyik TOP trénere, mentora – szerint a „Siker egyenlő a célokkal, minden más csak kiegészítés!” A célkitűzés a tervezéssel együtt működik hatékonyan, anélkül csak vágyakozás…
Az életcél és minden személyes és szakmai cél eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő tervezés. Ez a célkitűzés és tervezés téma bizonyára számodra sem újdonság. Ugyanakkor kérdés, hogy van-e működőképes módszer a kezedben? Ha nem úgy haladsz a céljaid elérésében és a terveid megvalósításában, mint ahogy szeretnéd, akkor most figyelj!
Elhoztunk neked egy rendkívül sikeres célkitűzési és élettervezési szakértőt, aki nem csak tanítja, hanem 30 éve éli a sikeres célmegvalósítók életét.

Parajdi István ezt a siker-tapasztalatot osztja meg velünk egy 10 részes, rendkívül inspiráló és biztos segítséget adó videótanfolyamban. A mesterkurzus végigvezet az élettervezés teljes folyamatán, hogy te is az életed minden területén kidolgozhasd és megvalósíthasd a terveidet.

Istvántól azért érdemes tanulnod, mert ő megcsinálta. Több területen is.
Felépített egy piacvezető alkaltrészkereskedelmi hálózatot (Parajdi Kft.), amit aztán sikerrel értékesített. Ingatlanbefektetéséből sokszoros haszonnal, többszázmilliós exittel szállt ki.
Alapított egy sikeres internetes céget, amely 20 éve működik. Több, mint 10 éve Ausztriában él, ő a magyarok ausztriai ingatlanosa (www.ausztriai-ingatlanok.hu). Tanácsadó és oktatói tevékenységében a saját tapasztalatai mellett a világ 1. számú vezetési szakértőjének, John C. Maxwellnek a franchise-partnere.
Módszere sok száz embert tett már sikeressé – ezek kb. 50%-a értékesítő volt. István természetesen maga is kiváló értékesítő smile
Nézd végig, jegyzeteld ki és alkalmazd élettervezési módszerét, és érd el te is a céljaidat, valósítsd meg a terveidet kiugró sikerrel!

1. rész: Élettervezés – évtervezés – 2021

2. rész: Célok vagy nem célok, ez itt a kérdés!

3. rész: Mindset – kalibráljuk a gondolati sémákat

4. rész: Helyzetfelmérés

5. rész: Életed nagy dobása

6. rész: Új lehetőségek felfedezése

7. rész: Vészhelyzetterv

8. rész: Növekedési terv

9. rész: Személyes terv

10. rész: Összefoglalás