Sikeresen kérted az anyagot, néhány percen belül megérkezik az e-mail fiókodba! Ha nem találod legkésőbb 10 perc múlva a beérkezett levelek között, nézd meg majd az egyéb mappákat is!

Amíg megérkezik a levél, van itt neked még valami:

Az értékesítés 3 nagy kérdéséből egyre már nálad van a válasz (a kért anyagban látni fogod).

Azonban még van két kérdés, amelyekre szintén tudnod kell válszolni, hogy kihozd a lehetőségeidből a maximumot!

Biztosítok egy lehetőséget számodra, amivel mind a 3 kérdésre azonnal megkapod a választ és a gyakorlatias segítséget!

Olvass tovább és lentebb kifejtem, hogy mi ez pontosan!

Még ennyi idei élhetsz a lehetőséggel:

Hasznos lesz számodra ez a lehetőség, ha…

Z

...profi és azonnal alkalmazható értékesítési tudásra szeretnél szert tenni

Z

...sikeresebben szeretnél értékesíteni

Z

...egy támogató szakmai közösséghez szeretnél tartozni

Z

...szeretnél egy személyes sales mentort, aki segít az elakadásaidban és támogat

Z

...szeretnél célravezető ajánlásokat szerezni

SALES SZÖVETSÉG

Válj jobb értékesítővé, és érj el több bevételt!

Csatlakozz a Sales Szövetséghez, ahol szakmai tudásbázis, motiváló közösség és értékes kapcsolatszerzési lehetőségek várnak. 

Mi az a Sales Szövetség?

A Sales Szövetség egy 7+1 elemből álló támogatási rendszer az értékesítők és vezetőik életében.

#1 Tudásbázis

Írott, audió és videó oktatóanyagok tárháza, amelyek segítségével az értékesítés minden területén magasabb tudásszintre fogsz emelkedni – minden egyes nappal. Kézzelfogható, másnaptól a gyakorlatban alkalmazható technikák, és folyamatos szemléleti fejlődés.

#2 Kihívások

Ha gyakran, vagy akár csak néha magadra vagy hagyva, akkor nehéz folyamatosan lendületben maradnod, megújulnod. Ezért rendszeresen indítunk motiváló heti, kétheti vagy havi megvalósítási programokat, versenyeket, amik lendületbe hoznak és tartanak az adott témában.

#3 Személyes coaching

Személyesen az egyik legtapasztaltabb magyar sales tanácsadóval, a több mint 30 éves(!) értékesítési tapasztalattal rendelkező Andor Lászlóval – a Sales Szövetség vezető tanácsadójával – konzultálhatsz rendszeresen telefonon 15 percet. Neked is segítek.

#4 Exkluzív közösség

Tagja leszel a Sales Szövetség zárt Facebook csoportjának, ahol mi és a többi tag megválaszoljuk a kérdéseid, és konkrét válaszokkal, tanácsokkal segítünk neked. Mielőtt élesben használnál valamit, teszteld a belső körben! Elakadtál? Csak írj be a csoportba!

#5 Hétindító sales meeting

Minden-egyes-nap megtenni, amit kell! Ez a sikered titka az értékesítésben is. De hogyan maradj motivált az elutasítások mellett is? Hogyan fókuszálj a feladatok sűrűjében? Mit tegyél az adott héten a sikeredért? Mindezekben megoldásokat adunk a hétfőnként 12:00 órától tartott Hétindító Sales Meetingünkön.

#6 Meetupok

Rendszeresen megrendezésre kerülő szakmai meetupokon, laza szakmai összejöveteleken vehetsz részt. Új ismeretek szakemberektől, személyes kapcsolatok sales szakemberekkel. Értékesítőként ez a mi világunk: a személyes találkozók és beszélgetések.

#7 Értékesítési szakértők

Elhozzuk neked a legjobb sales szakértőket, akik az egyes részterületek – pl. kapcsolatépítés, tárgyalástechnika, kifogáskezelés, zárástechnika, stb. –  specialistái. Tudod: ha valóban profi akarsz lenni az értékesítésben, a legjobbaktól kell tanulnod!

+1 Tréningek közkívánatra

Tudjuk, hogy a cégedtől sokszor inkább csak termékképzésben részesülsz. Ahhoz, hogy folyamatosan csúcsteljesítményre legyél képes, díjmentesen szervezünk részedre termékfüggetlen szakmai tréningeket a legnépszerűbb, illetve a tagok által kért témákban.

Nem is kérdezzük, hogy kell-e.

Az értékesítés bármely státuszában vagy, garantáltan tudunk segíteni:

ÉRTÉKESÍTŐKÉNT a személyed,
VEZETŐKÉNT a csapatod,
CÉGTULAJDONOSKÉNT a céged
értékesítését felfuttatjuk!

9

ÉRTÉKESÍTŐKNEK, hogy a személyes eredményességedet megnöveld

9

ÉRTÉKESÍTÉSÉRT FELELŐS VEZETŐKNEK, hogy az értékesítőidet hatékonyabban irányítsd

9

CÉGVEZETŐKNEK, hogy a cég vevőszerzési stratégiáját felfejleszd

9

MARKETINGESEKNEK, hogy a 3%-os konverziódat 20-30%-osra növeld

9

ÜGYFÉLKAPCSOLATOSOKNAK, hogy a bejövő érdeklődőket biztosan megszerezd, és a meglévő vevőket megtartsd

Miért érdemes a Sales Szövetséghez tartozni?

…avagy hogyan segítjük az értékesítési sikered elérését?

Először is: nehogy azt hidd, hogy ez egy unalmas „gittegylet”,
ahol elmélkedünk a szakmáról!
NEM!

Ez egy aktív, folyamatosan fejlődni akaró, értékesítésben érdekelt emberek közössége.
Mi alapítók több évtizedes, sokrétű sales tapasztalattal rendelkező szakemberek vagyunk, akik komoly küldetéstudattal, az értékesítői szakma színvonalának emelésén és elismertségének megteremtésén dolgozunk.

Az oktatóanyagoknak köszönhetően egyre jobb és jobb értékesítő leszel, így folyamatosan tudod növelni a hatékonyságod.

Mivel hatékonyabban tudsz üzletet kötni, több lesz a bevételed. Ezáltal megteremted az anyagi jólétedet, egzisztenciádat.

Egy hozzád hasonló értékesítőkből álló közösség tagja leszel, ahol mindig számíthatsz szakmai támogatásra, inspirációra.

A kapott ötleteket megpróbáltam mind megvalósítani az elmúlt hónapokban, és így az elmúlt évek legjobb értékesítési évét zártuk. Bármikor előveszem és újraolvasom a tananyagokat, mindig újabb és újabb ötleteket merítek belőle. Köszönök mindent!

Rajka Panna

Értékesítési vezető , Master Consulting Kft.

Mitől működik hatékonyan a Sales Szövetség?

29 évnyi értékesítői tapasztalattal készülnek az anyagok

Ennek köszönhetően bevált, azonnal a gyakorlatban használható szemléletet, technikákat, tudást kapsz az anyagokkal.

Ezeket már a következő tárgyalásodon be tudod vetni, ezáltal azonnal élvezheted az eredményét.

Az anyagokat audió változatban is megkapod

Ezáltal utazás, sportolás és egyéb „holt” időben is tudsz fejlődni, így felkészülten és motiváltan érkezel minden egyes megbeszélésedre.

Egy folyamatosan bővülő, elszánt, fejlődni akaró értékesítőkből álló közösség tagjává válsz

Ők hasonló kihívásokkal, feladatokkal, problémákkal találkoznak nap mint nap, így vállvetve tudjuk segíteni, támogatni egymást. Ezáltal pl. egy hatalmas ajánlói rendszernek is a részese leszel.

Rendszeres találkozók

Megtapasztaltuk, hogy az értékesítői szakma magányos tud lenni, ezért 2 havonta részt vehetsz klubtalálkozókon, meetupokon, félévente pedig egész napos tréningeken.

Kihívások a folyamatos fejlődésedhez

Ezek olyan programok, ahol a teljesítményszintedet tovább tudod emelni.

Külön projektek neked, amikor azon dolgozunk, hogy a fókuszban lévő készségedet erősítjük, vagy a problémádon közösen dolgozunk.

Szövetkezz velünk a sikeresebb értékesítésedért!  

Legyél tagja a Sales Szövetségnek, hogy  

Z

profi tudásra tegyél szert az oktatóanyagok segítségével

Z

sikerorientált szemlélet alakíts ki

Z

legyen egy személyes sales mentorod

Z

egy támogató szakmai közösséghez tartozhass

Z

hogy célravezető ajánlásokat szerezz

Milyen tudásanyagokat érsz el MOST a csatlakozáskor?

 

Bevételt azonnal!

Hogyan tudsz (személyes) értékesítéssel rekordidő alatt komoly bevételre szert tenni? Kifogyott a kassza? Kell még pénz egy befektetéshez? Meg akarod jutalmazni magad? Tedd meg ezeket a lépéseket, és azonnal jönni fog a pénz.

Értékesíts kérdésekkel!

Két sales alaptörvény: „Aki kérdez, az irányít.” „Tudd, hogy mit akar az ügyfeled – és add meg neki.” Nemcsak mindkét fenti feltételnek megfelelsz, de még könnyűszerrel is kötsz üzleteket, ha kérdezel. Meg akarod tanulni, hogyan csinálhatod profin?

„Tudd, hogy kivel beszélsz!”

Minél többet tudsz arról, akihez szólsz, annál könnyebben meg tudod őt győzni. De mivel? Mit mondj neki, hogy hallgasson rád, hogy higgyen neked? Derítsd ki! Ismerd meg a piacod gondolatait, érzéseit – kutasd a piacod!

Sales fundamentumok

Ingadozik a vevőszerzésed? Azért, mert hiányoznak az alapok. Építsd bombabiztos alapzatot az értékesítési tudáshoz és tevékenységhez! Vasald be képletekkel, öntsd ki kommunikációval! Hogyan? Ebből leírásból megtanulod.

Az értékesítés tízparancsolata

Az elmúlt évtizedekben megmásztuk a hegyet, és elhoztuk neked a szakma kőbe vésett parancsait. Ismerd meg, és következetesen alkalmazd a sales 10 vastörvényét, és rövid időn belül eljuthatsz az Ígéret Földjére!

A 7 legfontosabb könyv az értékesítésről

A bőség zavarával küzdesz. Sokszáz magyar, illetve több ezer angol nyelvű könyv közül melyiket olvasd, hogy növekedjen a teljesítményed? Itt a 7 alapmű, amivel garantáltan sikeresebb leszel. Szerezd be őket, dolgozd fel és alkalmazd!

A sikeres értékesítő toborzás és kiválasztás eszköztára

Hogyan tudod megkülönböztetni a profi értékesítőt az annak látszó személytől? Egy olyan szakmában, ahol mindenki abból él, hogy jól eladja magát… Hiánypótló anyag több mint 1.200 értékesítő kiközvetítése alapján.

Sales tervezés, szervezés

5 perc tervezés 1 óra felesleges munkától szabadít meg. Hogyan szervezd meg a napjaid, heteid, hónapjaid, vagy egy adott értékesítési projektet, hogy többet teljesíts, mint más(kor) háromszor annyi idő alatt? Most megtanulhatod.

Tanulj szórakozás közben: sales filmek

Tudom, hogy nem igaz rád a „8 óra munka – 8 óra pihenés – 8 óra szórakozás”. De egyébként is – hol marad a tanulás? A mai változó világban naponta kell fejlődnöd, különben véged. Tanulj a salesről, miközben kikapcsolódsz.

Ezekkel a tudásanyagokkal fog tovább bővülni
hamarosan a Sales Szövetség tudástára

A meggyőzés eszközei az értékesítésben 

Milyen technikákkal és szövegekkel tudsz az ügyfeleidre hatni, hogy azt tegyék, amit javasolsz nekik? Hogyan érvelj, hogy a másik fél megváltoztassa az álláspontját? Az etikus meggyőzés ma már a profi sales elválaszthatatlan része.

Forrósítsd fel a hideghívásaid!

Miért és főleg hogyan barátkozz meg a legnagyobb mumussal, ami az értékesítés világában kísért? Tanuld meg végre a hideghívást profin, és nemcsak sokkal több ügyfeled lesz a jövőben, de gazdagabb, jókedvűbb, boldogabb is leszel.

A csúcshatékony értékesítési tárgyalás felépítése

Tudtad, hogy vannak a tárgyalásnak kötelező elemei, amelyek ha kimaradnak, akkor lezuhan a hatékonyságod? Tudod hogy mik ezek? Ebből a tananyagból nemcsak hogy megismerheted őket, de a helyes sorrendjüket is megtanulod.

A vevőszerzés 15 módszere

1 M $-os kérdés – nemcsak a salesben, hanem az egész üzleti életben: hol találsz olyan cégeket / embereket, akiknek szükségük van a portékádra? Most a kezedbe adunk 15 módszert, csatornát, konkrét eszközt, amit holnaptól alkalmazhatsz.

A sales kommunikációd alapkövei

Mindenkinek bemutatkozol. Minden beszélgetésben prezentálod a termékeid / szolgáltatásaid. De vajon hogyan tudod sokkal eredményesen csinálni, úgy, hogy megtöbbszörözd a kapcsolat-felvételi : tárgyalási : kötési arányaid? Így.

Hogyan tanuld az értékesítést?

A tanulástechnika a személyes hatékonyságod egyik szűk keresztmetszete. Nemcsak a tudásod, hanem képességeid, sőt személyiséged is tudod fejleszteni – de csak professzionális módon. Tudd meg a sikeres tanulás módszerét!

SALES SZÖVETSÉG

Miért van szükséged a Sales Szövetségre?

 

Mert szabad akarsz lenni!

Az értékesítési munka teljes szabadságot biztosít számodra azáltal, hogy kötetlen időbeosztással, a saját napirended szerint dolgozhatsz. 
Itt a magad ura lehetsz. Megtanulod hogyan kell profin értékesíteni, és magabiztosabb leszel, mint valaha!

Mert így van időd fejlődni, tanulni!

A mindennapok rohanásában nem jut időd a folyamatos önfejlesztésre, pedig neked is szükséged van rá!

A tartós sikeredhez nélkülözhetetlen, hogy fókuszálj, hogy magas motivációd legyen, mert a hétköznapi feladatok, küzdelmek elveszik az energiád.

A Sales Szövetség audio tananyagaival minden nap, az utazásaid és egyéb „holt” időszakaid alatt is képes leszel fejlődni.

Ki tudod teljesíteni magad!

Hatékonyabb értékesítéssel könnyebben, gyorsabban el tudod érni a céljaidat.

Több idő jut magadra, a családodra, a barátokra, a hobbidra. A saját kezedbe veszed az irányítást, az egész életed!

Mert az értékesítők felső 3%-ába akarsz tartozni!

Eldöntötted, hogy nem a „futottak még” vagy a „nagyátlag” közé akarsz tartozni, hanem a szakmádon belül a legjobbakhoz.

Velünk ezt is elérheted.

Mert az értékesítésből akarsz meggazdagodni / meg akarsz gazdagodni!

A sales szakma egyik legnagyobb előnye, hogy a jövedelemnek nincs felső határa.

Így, ha jobb értékesítő vagy, akkor a többszörösére tudod növelni a bevételed. Határ a csillagos ég!

Valódi szövetség = felbecsülhetetlen érték

A weboldal mellett a legfontosabb kommunikációs csatornánk a Sales Szövetség zárt Facebook csoportja lesz. Itt nemcsak az írásos anyagokat, kérdésekre adott válaszainkat találod meg, hanem a hanganyagokat, amelyekkel minden egyes nap akár több órában fejlődni tudsz.

Rendszeresen találsz olyan bejegyzéseket a csoportban, amelyek segítségével jobban megismeritek egymást a klubtagokkal. Így egy valódi közösség leszünk, ahol üzleti, partneri kapcsolatok, akár barátságok alakulnak ki.

Mi alapítók személyesen válaszolunk a kérdéseidre, de a többi tagtól is értékes válaszokat, tapasztalatokat kapsz.

Valljuk be őszintén:
legtöbbször nincs senki, akihez valódi segítségért fordulhatnál.

Ne maradj „kint a világban” egyedül – lépj be támogató közösségünkbe! 
Kössünk szövetséget a sikeredért!

Értékesítőként „sokszor elveszel”…

9

Nem tudod rávenni magad, hogy felhívd az ügyféljelölteket

Mi inspirálunk, lendületbe hozunk és folyamatosan fenntartjuk azt.

9

Bizonytalan vagy, hogy hogyan teljesítsd a havi terved

Segítünk a tapasztalatainkkal, ötleteinkkel, sőt akár ajánlásokat is kaphatsz!

9

Nem tudod, hogy hogyan kezeld egy nehéz ügyfeled

Nekünk is volt többszáz, úgyhogy megkapod a választ a kezelésükre.

9

Régóta hajtasz, kezdesz kicsit kiégni

1991 óta a szakmában vagyunk, és neked is segítünk megújulni, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Ha MOST csatlakozol a Sales Szövetséghez, akkor a fentiek mellett a TETTERŐ című motivációs audió anyagot is megkapod – vigyázz,
ez csak LIMITÁLT IDEIG érhető el!

Egy értékesítőnek LÉTSZÜKSÉGLET fenntartani a motivációját

Ha nem vagy lelkes és lelkesítő, akkor nem fogsz tudni hatni az ügyfeledre, így az eredmény is elmarad.

A Tetterőt audió anyagot rendszeresen meghallgathatod munkába vagy tárgyalásra menet – és ezzel feltüzelheted a munkakedved, így jóval motiváltabb, eredményesebb leszel, és élvezni fogod az értékesítést!

CSAK LIMITÁLT IDEIG ELÉRHETŐ!

Ez az anyag nem érhető el publikusan. Csatlakozz a Sales Szövetséghez MOST, hogy megkaphasd a Tetterő motivációs audio anyagot is!

Még ennyi idei élhetsz a lehetőséggel:

Ki a Sales Szövetség szakmai vezetője, avagy az első az egyenlők között?

A SZTORI

Már a rendszerváltás éveiben a kereskedelmi iskolában készültem az értékesítői jövőre. Akkor még Zöldért volt és Skála. De tudtam: ez az ÉN PÁLYÁM.

18,5 évesen kezdtem: élelmiszer, ruházat, majd hirdetés eladása; Amway és Safe Invest csatlakozás az elsők között (kell a vállalkozószellem a saleseseknél).

A családi vállalkozásunk alapításakor lettem 21 éves, de nekem könnyű volt, mert mellettem állt a tapasztalt társam és mentorom: 1,5 évvel idősebb bátyám.
Övé volt a gyártás, enyém a kereskedelem. Egy év alatt Zalától Szabolcsig több mint 30 kereskedőnk volt (és több műhelyünk, több tucat dolgozónk).

A SZTORI

Aztán 5 év (kb. 12ezer óra üzletkötői munkatapasztalat és tanulás) után elkezdtem értékesítési csapatokat építeni és vezetni.

2003 óta pedig értékesítők és cégek értékesítésfejlesztését végzem tréningekkel, tanácsadással és oktatóanyagokkal.

Mi hoztuk létre a 11 hetes Értékesítők Iskoláját, ami 2007 óta a sales csúcsképzésének számít hazánkban.

Ezeket a szolgáltatásokat is folyamatosan eladjuk – csináljuk is az értékesítést, nem csak tanítjuk!!!

A Sales Szövetséggel minden eddiginél többet teszünk a küldetésünkért, ami nem kevesebb, mint „új értékesítési kultúrát létrehozni Magyarországon.”
Legyél te is részese és haszonélvezője a profi értékesítésfejlesztésnek!

Miért érdemes Lászlótól és csapatától tanulnod?

Beszéljenek a számok (ezek csak pillanatnyi adatok, folyamatosan nőnek)

értékesítési tárgyaláson pallérozódtunk

cégben végeztünk értékesítésfejlesztést

értékesítőnek segítettünk az indulásban

évnyi összesített tapasztalattal rendelkeznek szakértőink (trénereink, tanácsadóink), az értékesítés területén

értékesítő személyre szabott képzését biztosítottuk tréningjeinken

értékesítőt és vezetőt inspiráltunk oktatásainkon, előadásainkon.

Csatlakozz most a Sales Szövetséghez, és fejlődj te is hazánk egyik legtapasztaltabb értékesítésfejlesztő csapatával!
Lépjünk szövetségre!

7

Miért tudjuk, hogy értékesítőként ez lesz a legjobb befektetésed?

Mert megtaláltad a leghatékonyabb segítséget!

2003 óta folyamatosan dolgozunk azon, hogy a gyorsan változó világban az értékesítőket a legjobb támogatási formában részesítsük. Amivel kiemelkedő hatékonysággal tudjuk támogatni akár a rutinos, akár a kevésbé tapasztalt saleseseket.
Konzultációink során azt látjuk, hogy a cégvezetők és az értékesítők sokszor amatőr módon, tudatos felkészülés, folyamatos és rendszeres tanulás és támogatás nélkül akarnak sikeresek lenni az értékesítésben. Ez óriási hiba, hiszen ez is egy szakma – még ha a hagyományos oktatásban nem is szerepel.

Az évek alatt kidolgoztuk az egyik leghatékonyabb fejlesztési módszert. Ez a (1) napi szintű önfejlesztést ötvözi a (2) külsős tanácsadói támogatással, valamint a (3) segítő közösséggel.
Ez a hármas megoldás lehetővé teszi számodra, hogy akár vezetőként, akár salesesként teljes körű támogatás mellett haladj előre az értékesítésben. Erre van szükséged, igaz!?

Hiszen a bevételeidet drasztikusan emelni akarod. Ez egyedül nem fog menni – egy tanító és támogató közösséggel viszont igen! A sales-aranybánya kapui kinyíltak. Lépj be rajtuk!

Lépj be most a sikeres értékesítők közé,
csatlakozz a Sales Szövetséghez!

N

Hozzáférés a folyamatosan bővülő tudásbázishoz

N

Részvétel a kihívásokon, amik által foylamatosan fejlődhetsz

N

Személyesen coachingol majd az egyik legtapasztaltabb magyar sales tanácsadó

N

Csatlakozhatsz a zárt Facebook csoporthoz és az exkluzív közösséghez

N

Szerepelhetsz az ajánlói rendszerben

N

Részt vehetsz a meetupokon

N

Részt vehetsz a tréningeken

Ár havi fizetési konstrukció esetén: 4.990 Ft + Áfa (br. 6.337 Ft)

Ár éves fizetési konstrukció esetén: 44.910 Ft + Áfa (br. 57.036 Ft)*

*3(!) havi tagság INGYEN


Átutalással vagy Áfa-mentesen ÉVES
DÍJFIZETÉSSEL tudsz csatlakozni. Ha ezt szeretnéd, akkor küldj egy e-mailt: info@sales-szovetseg.hu

 

Mit mondanak, akikkel már együtt dolgozunk?

Pokorni Flóra
(CLEARTEX Kft.)

„Bátran ajánlom mindenkinek a Sales Szövetséggel való közös munkát, hiszen nagyon jó tapasztalataink voltak Lászlóékkal…”

Dénes Márk
(CLONDIKE Kft.)

„A Sales Szövetséggel egy olyan rendszert hoznak létre, amire minden értékesítőnek szüksége van…”

Andreas Kovacs
(AK Consulting/Siker-M)

„További lehetőségeket nyújt az értékesítési ismeretek, a gyakorlati tapasztalatok és a személyes kapcsolatrendszer bővítésére -ezért csatlakoztam a Sales Szövetséghez…”

A náluk tanultakat a mai napig sikeresen használom, ami által sokkal-sokkal eredményesebb lettem a mindennapi értékesítési munkámban. A Sales Szövetség teljes körűen megadja a mai sikeres értékesítéshez nélkülözhetetlen információkat, tananyagokat, inspirációt. Biztosítja, hogy ne magunkra hagyottan kelljen átélni az értékesítés egyre erősödő kihívásait. Minden értékesítőnek itt kell lennie!

Harsányi Zsolt

Gyakran Ismételt Kérdések

Elképzelhető, hogy maradtak kérdéseid, ezért alább még összeszedtünk párat és megválaszoltuk. 

Ha esetleg valamire nem találod a választ, akkor írj e-mailt az info@sales-szovetseg.hu e-mail címre.

Hogyan tudok sokkal sikeresebb lenni a Sales Szövetséggel?

Nagyon jó kérdés! Ugyanis ez a lényeg. A megoldás a rendszer és a rendszeresség.
Mi rendszerbe szervezzük neked az értékesítés egészét, neked pedig rendszeresen kell foglalkoznod a kapott anyagok feldolgozásával. 

  1. Nyomtasd ki a szövegeket! 
  2. Jegyzeteld ki az olvasott, az audió és videó anyagokat!
  3. Csinálj egy sales mappát!
  4. Készíts almappákat a témák szerint (pl. sales stratégiák, kapcsolatteremtési módszerek, kifogáskezelés, zárástechnika, stb.)!
  5. Készítsd el a heti órarendedet (hétfőtől vasárnapig, reggeltől estig)!
  6. Tervezd meg, hogy mikor milyen módon képezed (tovább) magad!
  7. Tartsd magad a tervhez, tanulj rendszeresen!

     +1.  Építsd be, alkalmazd azonnal az új tudást a gyakorlatban!

Hogyan tudom kifizetni az előfizetési díjat?

Havi díjfizetést bankkártyával tudsz teljesíteni. Ha még nincs (internetes fizetésre alkalmas) bankkártyád, akkor rendelj egyet a bankodtól (könnyűszerrel megteheted, a bankszámládhoz jár). Ez a legkényelmesebb megoldás  számodra, hiszen a jelképes havidíjat automatikusan tudod teljesíteni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor lemondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple rendszere felel. A Simple Pay rendszere elfogadja a külföldi bankkártyákat is, úgyhogy külföldről is csatlakozz bátran!

Éves díjfizetés választása esetén – ha nincs bakkártyád – fizethetsz átutalással is (írj egy e-mailt az info@sales-szovetseg.hu címre). 

A díj céges költségként elszámolható. Minden egyes tranzakcióról automatikusan készítünk ÁFÁ-s számlát, amelyet a felhasználói fiókodban megtalálsz.

Hogyan működik a tagság?

Az előfizetéseddel teljes körűen hozzáférsz az eddigi anyagokhoz. Az új tanulmányokat, audió- és videó anyagokat, a rendezvényekre (meetupok, tréningek) vonatkozó meghívókat, az kihívás-programokat folyamatosan küldjük neked – ezért fontos, hogy mindig legyen élő tagságod.  

Ha le akarod mondani a tagságod, írj egy email-t az info@sales-szovetseg.hu címre, vagy hívd 8:00 és 18:00 óra között a +36 20 434 6299 hotline-unkat, és azonnal töröljük, illetve megszüntetjük a bankkártyád rendszeres terhelését. Ugyanakkor gondold végig: ha eredményesebb értékesítést, több sikert és pénzt szeretnél magadnak, akkor ilyen kevés befektetést és a szükséges időráfordítást meg kell tudnod engedned magadnak. Ha az anyagok hatékony felhasználásával van gondod, akkor jelezd, és segítünk neked is kialakítani a saját önfejlesztési rendszered!

Tetszik, de még dilemmázom...

Értelek. Ugyanakkor muszáj döntened. Gondold végig: 1) a legfontosabbat fejleszted: saját magad; 2) ha érdekelt vagy a salesben, a lehető legeredményesebben akarod végezni! 3) ennél hatékonyabban – folyamatos, fókuszált tanulás, azonnali gyakorlati alkalmazás, motiválás és számonkérés – és költséghatékonyabban nem tudsz fejlődni; 4) a legjobb helyen vagy, tudunk és akarunk segíteni neked, hogy sikeresebb legyél! 5) itt közösségre, barátokra lelsz.
Úgyhogy lépj közénk bátran – életed egyik legjobb döntése lesz!